1 kaften

 

Het jaar 2017 stond voor de Natuurkiekers in het teken van een fotoboek. Een fotoboek gemaakt door 2 leden 'Ellen van den Adel en Jordan Blaauw' met fotomateriaal aangeleverd door de natuurkiekers. De natuurkiekers hebben foto's gemaakt in een aantal gebieden binnen de grenzen van het land van Wijk en Wouden. Dit gebied loopt van de noordzijde van Alphen aan den Rijn westwaards naar Leiderdorp waar het afbuigd naar het zuidwesten tot aan Leidschendam/Voorburg om vandaaruit oostwaarts via Zoetermeer terug te gaan naar Alphen aan den Rijn. Om kwalitatief betere foto's aan te leveren zijn er tevens een 2tal workshops gevolgd.  Ruim 10 fotosafaries en evenzoveel maanden verder was de database met ruim 300 foto's gevuld.

Reden voor de makers om hiermee aan de slag te gaan en er een mooi boek van te gaan maken. Maandagavond 15 januari presenteren zijn het resultaat en wij, alle natuurkiekers, zijn zeer benieuwd naar het resultaat.

Of dit boek uitgegeven gaat worden. Dat is zondermeer de bedoeling alleen de manier waarop daarover zullen wij nog van gedachten wisselen.