weteringpark treurwilg 3 AR JB 640Sinds oktober 2021 geven wij eens in de 3 maanden een bulletin uit met kleine artikelen die vooral een indruk geven van de foto's die wij maken. Het eerste nummer kun je lezen door het via onze download pagina op te halen

Vindt je het wat en wil de dit bulletin op reguliere basis ontvangen? Dat kan als je jezelf hiervoor inschrijft via de aanmeld optie op deze website. Als je egens in de toekomst dit bulletin niet meer wenst te onvangen dan is dit altijd mogelijk via de link in het toegezonden bulletin!

Kun je ons bulltin niet lezen? Dan beschik je mogelijk niet over Adobe Acrobat Reader << Klik op de link om te downloaden 

View the embedded image gallery online at:
https://natuurkiekers.nl/expositie#sigProId8da22f99bc

Het jaar 2017 stond voor de Natuurkiekers in het teken van een fotoboek. Een fotoboek gemaakt door 2 leden 'Ellen van den Adel en Jordan Blaauw' met fotomateriaal aangeleverd door de natuurkiekers. De natuurkiekers hebben foto's gemaakt in een aantal gebieden binnen de grenzen van het land van Wijk en Wouden. Dit gebied loopt van de noordzijde van Alphen aan den Rijn westwaards naar Leiderdorp waar het afbuigd naar het zuidwesten tot aan Leidschendam/Voorburg om vandaaruit oostwaarts via Zoetermeer terug te gaan naar Alphen aan den Rijn. Om kwalitatief betere foto's aan te leveren zijn er tevens een 2tal workshops gevolgd.  Ruim 10 fotosafaries en evenzoveel maanden verder was de database met ruim 300 foto's gevuld.

Reden voor de makers om hiermee aan de slag te gaan en er een mooi boek van te gaan maken. Maandagavond 15 januari presenterden zijn het resultaat en wij, alle natuurkiekers, zijn zeer blij met het resultaat.

In de diashow word een indruk gegeven hoe het fotoboek er uitziet. Binnenkort wordt de prijs en een mogelijkheid voor aankoop bekend gemaakt.