DSC 7694 1 sMijn naam is Chris Groesser(1952). Geboren en opgegroeid in Vlissingen en ik ben een van de schrijvers op deze pagina en, eveneens, de maker van een aantal foto's die je op diverse plekken zult zien verschijnen. Het strand aan de monding van de rivier de 'Schelde', daar waar de zoete rivier overgaat in het zoute water van de Noordzee, was mijn speelterrein. Dat strand, onder invloed van eb en vloed, was elke dag weer anders en ik wilde dat vastleggen. Dat groeide uit tot de eigen "Camera Obscura" met bijbehorende doka om de belichte film te kunnen ontwikkelen.
Fotografie is altijd een hobby gebleven omdat ik de keuze maakte om mijn cariere bij, wat ooit een staatsbedrijf was, KPN te beginnen en in 2008 te beeindigen. De tijd was daar om weer naar mijn omgeving te kijken maar nu met een Nikon D800 body en bijbehorend glaswerk. Met veel plezier kijk ik wat er gebeurd in de natuur rondom me en neem de tijd om hiervan foto's te maken.
Favoriete natuurgebieden zijn de Amsterdamse Waterleiding Duinen, de Slufter op Texel, de Groene Jonker en, aan de rand van Alphen, heempark de Kromme Aar.